Преди три седмици стана ясно, че съпругата на Венсан Касел - Тина Кунаки, се отдава на заслужена почивка от работата и майчинските си ангажименти, като се радва на жаркото слънце на Бразилия. 

Тина Кунаки и секси провокациите ѝ на плажа

Жената на Венсан Касел знае как да бъде много секси

Нова доза провокации от Тина Кунаки

Красивата французойка избра Рио де Жанейро, където всеки ден се наслаждава на един от многото плажове наоколо. По всичко личи, че Бразилия е една от любимите ѝ дестинации, които тя често посещава.

След като Тина пусна снимки в началото на ваканцията си там, смятахме, че моделът е в компанията на своя съпруг. Съдейки по останалите кадри до този момент обаче, по всичко личи, че Тина е решила да пътува без него.

Тя обаче не е сама. Това ясно се вижда на някои от снимките, на които моделът позира в компанията на симпатичен младеж. Двамата очевидно са много близки, след като се прегръщат по този начин. Може би брат, роднина или много добър приятел...кой знае? 

След като Венсан няма нищо против, кои сме ние, че да я съдим. В едно обаче няма никакво съмнение и това е, че сексапилната съпруга на френския актьор изглежда повече от прекрасно.

Тя е отседнала в хотел Janeiro, който безспорно има една от най-хубавите гледки в града. 

Тъй като сме пленени от красотата на Тина, признаваме, че почти никакво внимание не обърнахме на страхотния плаж Ипанема, но със сигурност няма да откажем една екскурзия до там.