Преди време представихме десет актьори, които са си признали, че мразят най-известните си роли. От селекцията на Stars Insider обаче изминаха вече две години. Сега полюбопитствахме дали оттогава още холивудски звезди са разкрили същото за себе си.

Кейт Уинслет, Джордж Клуни, Даниел Крейг - звездите, които мразят най-известните си роли

Звездите, които мразят най-известните си роли

Независимо от факта, че някои от тях са ги направили известни

Оказва се, че да - и други знаменитости съжаляват за превъплъщенията си в героите, с които са най-известни. Ето кои са те - подбрани този път от Independent.

Тимъти Шаламе в "Един дъждовен ден в Ню Йорк"

Той е сред малкото актьори, съжалили, че някога са работили с Уди Алън. Причината за това обаче се крие зад обвиненията от страна на осиновената дъщеря на режисьора, направени в хода на #MeToo движението.

След тях Шаламе признава, че му се иска не е приемал ролята и заявява: "Не желая да печеля от работата си по филма и затова ще даря целия си хонорар на три благотворителни организации - Time's Up, ЛГБТ център в Ню Йорк и RAINN".

Мат Деймън в "Ултиматумът на Борн"

Въпреки че филмовата трилогия е добре приета от критиците, Мат Деймън разкрива, че изобщо не харесва последната част. Според него сценарият, написан от режисьора Тони Гилрой, е просто ужасен.

"Всъщност вината е на студиото. Не обвинявам Тони, че просто е прибрал парите и е предал работата си ей така, но текстът не ставаше", обяснява актьорът. И не крие, че в крайна сметка не е трябвало да се съгласява да участва във филма.

Зак Ефрон в "Училищен мюзикъл"

Той изгрява като филмова звезда именно с участието си в тийн филма на Disney, но си признава, че му се иска да беше станал известен с друга роля.

"Връщайки се назад, като се гледам, понякога ми се иска да ритна задника на това хлапе", шегува се със себе си Зак. Явно наистина сега му се ще хората да го свързват с друга роля, но не и с тази на тийнейджъра от "Училищен мюзикъл".

Сали Фийлд в "Невероятният Спайдърмен"

Оказва се, че е имало планове за разрастването на филмовата вселена на Спайдърмен. И то с отделна продукция, посветена на героинята леля Мей. Не че актрисата, която я изиграва обаче, би се съгласила да участва.

Сали Фийлд споделя, че изобщо не харесва ролята си - в характера на леля Мей няма нищо чак толкова грабващо, че да допринесе за интересна сюжетна линия.

Харисън Форд в "Блейд Рънър"

Е, не е като на и без това завидно опитния актьор да не му се е получила ролята, защото режисьорът Ридли Скот абсолютно я одобрява. Самият Харисън обаче е силно разочарован от героя си Рик Декард.

"Играех детектив, който всъщност не разследваше нищо. Де не споменавам, че даже в историята се случваха нелогични неща."

Шая Лебьоф в "Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп"

Актьорът явно е твърде критичен към собственото си представяне във филма. Казва, че работа на актьора е да накара героя да оживее, но с тази си задача не се е справил в четвъртата част на "Индиана Джоунс".

"Моя е грешката. Просто е", споделя Шая и съжалява за ролята си, с която е разочаровал не само себе си, но и феновете на филмите.

Кристофър Плъмър в "Звукът на музиката"

Едва ли бихме предположили, че Плъмър може да съжалява за ролята си в един от най-култовите филми на всички времена.

За героя си капитан фон Трап актьорът обаче признава, че е бил "ужасно сантиментален и лигав. Трябваше много да се постарая, за да вкарам поне малко хумор в него".

Даниел Радклиф в "Хари Потър и Нечистокръвния принц"

Филмовата поредица за Хари Потър е една от любимите на киноманите, но вероятно и те, като нас, биха останали изненадани да разберат, че актьорът, който изиграва главната роля, съжалява за нея.

Всъщност най-критичен Радклиф е към изпълнението си в шестата част. "Мразя я. Изиграх я толкова скучно и каквото и да се опитвах да направя, просто не се получаваше."

Еди Редмейн в "Момичето от Дания"

За ролята си на транс художничката Лили Елбе актьорът е номиниран за Оскар. Предвид този факт, не бихме предположили, че може да съжалява за участието си във филма.

В интервю наскоро Редмейн обаче съвсем изненадващо споделя, че въпреки че тогава е имал "най-добри намерения", със сигурност не би приел ролята си в "Момичето от Дания", ако му я бяха предложили сега.

Даниел Крейг, Райън Рейнолдс, Шая Лебьоф, Марк Уолбърг, Кристофър Плъмър - актьорите, които мразят най-известните си филми

Актьорите, които мразят най-известните си филми

И кои са те

Кейт Уинслет в "Титаник"

Актрисата признава, че няма нищо против самия филм. Но на съвсем друго мнение е тя за начина, по който изиграва героинята си Роуз. "За всяка отделна сцена се питам: Наистина? Наистина? Така ли го направи? О, боже, дори американският ми акцент, не мога да го слушам. Ужасен е.

Надявам се, че сега е доста по-добре. Актьорите имат склонността да са много самокритични. Трудно ми е да гледам което и да било от изпълненията си, но гледайки "Титаник" си казвам: Боже, иска ми се да можех да го направя наново."