Дъщерите на Брус Уилис и Деми Мур са в светлините на прожекторите още от раждането си. А най-малката от тях е решила да използва тази популярност, за да насочва вниманието към важни теми, както и да бъде напълно откровена с последователите си.

Талула Уилис - дъщерята на Брус Уилис, диагностицирана с аутизъм

Коя от дъщерите на Брус Уилис страда от аутизъм

Какво разкри Талула

След като съвсем наскоро призна, че е диагностицирана с разстройство от аутистичния спектър, сега 30-годишната Талула Уилис прави поредно разкритие за личния си живот. Тя отново използва профила си в Instagram, за да разкрие козметични корекции по лицето си.

"Беше ме страх да го кажа, но премахнах филърите от лицето си, след като бях емоционално и психологическа свързана с това, което те ми даваха. Не бях виждала реалната костна структура на лицето си от шест години", пише тя.

От написаното става ясно, че Талула не се е чувствала уверена в начина, по който изглежда, от доста години. Сега обаче е готова да приеме себе си такава, каквато е. Феновете й също побързаха да я окуражат в коментарите и да й кажат, че е красива.

Най-малката дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур е споделяла доста за здравословните си битки през годините - от борбата с анорексията и алкохолизма през депресия, психични разстройства, а съвсем наскоро и аутизма, за който научава едва миналото лято, припомнят Hello.