Повече от два месеца след сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, вече знаем какво им подари кралицата. Още тогава се заговори, че Елизабет Втора ще дари младоженците със скъп имот, но подробности не бяха уточнени.

Сега вече е ясно, че херцогът и херцогинята на Съсекс са получили ключовете от имението Аделайд в Уиндзор. Двамата обаче все още живеят в двореца Кенсингтън. Кога и дали ще сменят постоянния си адрес, от кралския двор мълчат.

Сградата на имението е построена през 1831 г. и е една малка част от множеството имоти на кралския двор. Има и пикантна история - там е живял любовникът на принцеса Маргарет.

Аделайд Котидж се намира в близост до основната сграда на замъка и покоите на кралица Елизабет и принц Филип. Благодарение на седемте входа и изхода на Уиндзор, Хари и Меган могат да излизат и да се прибират, без да се притесняват от папараците.

Снимка 369805

Източник: Facebook / Harry Meghan Stars Aligned

А това, което най-много е харесало на съпрузите, е гледката през прозорците. Затова и, както твърди Cosmopolitan, нямат търпение да се преместят в новия си дом. 

Оскъдните подробности, които са известни за имението, говорят достатъчно. Мраморна камина, таван, покрит с позлатени рисунки на делфини, ценни орнаменти от кралска яхта от XIX век.

Меган Маркъл и скритото послание в обувките й

Меган Маркъл и скритото послание в обувките й

Всичко в името на любовта, баланса и хармонията

Все пак, Хари и Меган заслужават нищо по-малко от най-доброто, нали? Ако се преместят в имението в Уидзор, Маркъл и Мидълтън вече няма да бъдат съседки. Дали това няма да повлияе на добрите отношения, които демонстрират? Е, ще видим...