Само няколко дни преди премиерата на "Джон Уик 4" стана ясно, че един от актьорите, който гледахме в предните три филма и има участие в четвъртия - Ланс Редик, е починал.

Специалният подарък на Киану Рийвс - какви тениски е подарил актьорът на каскадьорите от "Джон Уик 4"

Специалният подарък на Киану Рийвс към каскадьорите от "Джон Уик 4"

Г-н Уик е щедър човек

Тогава, разбира се, причината за смъртта на 60-годишния актьор, участвал и в продукции като The Wire и Bosch, не бе обявена. Но сега, няколко седмици по-късно от TMZ са се сдобили със смъртния акт на Редик, от който става ясно каква е причината за смъртта му.

В документа пише, че смъртта на Ланс Редик е причинена от исхемична болест на сърцето. Това представлява стесняване на артериите в резултат на атеросклеротични плаки, натрупани по стените на кръвоносните съдове.

Но любопитното е, че неговият адвокат, който в момента представлява съпругата му, се противопоставя на написаното в смъртния акт.

Пред People Джеймс Хорнщайн казва, че твърденията в документа не са на база аутопсия, защото такава не е правена. Адвокатът твърди също така, че няма информация през живота си Редик да е посещавал лекари заради оплаквания, свързани със сърцето.

"Ланс беше физически най-здравият човек, когото някога съм познавал. Той тренираше ежедневно в домашния си фитнес...", казва Хорнщайн, като допълва, че наличието на фитнес е било сред изискванията на Редик към продукциите, с които работи.

Без излишни приказки - колко точно думи изрича Киану Рийвс в "Джон Уик 4"

Колко точно думи изрича Киану Рийвс в "Джон Уик 4"

Г-н Уик никога не си е падал по разговорите

"Хранеше се така, сякаш диетолог следеше всяко негово хранене. Информацията в смъртния акт е напълно несъвместима с начина му на живот", заключава адвокатът. Според TMZ Ланс Редик ще бъде кремиран, но тази информация не е коментирана от представителя на семейството му.