Също като много други българи,  и Славена Вътова се възползва от хубавото време през уикенда, за да се наслади на една слънчева почивка сред природата.

Моделът реши да сподели с феновете си  Instagram как и къде е прекарала почивните дни, като качи някои страхотни слънчеви снимки.

От текста под тях разбираме, че Славена се чувства страхотно там, където се намира. Но причина за нейното щастие е не само фактът, че е сред природата с най-близките си хора, а и защото е на много специално за нея място, което свързва с детството си.

"Тук изкарвах най- хубавите ваканции като малка. Реката ми се струваше огромна и се изискваше много смелост да плувам срещу течението."

Като отбелязва като местоположение река Вит, Славена допълва, че някои неща все пак не са се променили. И за разлика от тогава, днес ѝ коства само крачка, за да преодолее това, което преди ѝ се е струвало плашещо.

"Май така е с всичко - това, което ни плаши сега, е много възможно след време да бъде хубав спомен", оптимистично заключва Славена Вътова.

Ние пък благородно ѝ завиждаме, защото плановете ни се промениха и пореден уикенд прекарахме затворени в апартамента.

Славена Вътова и секси йога тренировките ѝ вкъщи

В топ форма със Славена Вътова

Нова доза секси тренировки