Семейството на Сиара и Ръсел Уилсън се разраства. Във вторник, 8 август, 37-годишната изпълнителка на "How We Roll" разкри, че е бременна и очаква четвъртото си бебе, третото с куотърбека на Денвър Бронкос.

Сиара и секси танцът ѝ за социалните мрежи

Секси танцът на Сиара

Ново предизвикателство на хоризонта

Двойката сподели своите вълнуващи новини за бебето във видео съобщение в Instagram, заснето от звездата на NFL по време на юбилейното пътуване на двойката до Япония миналия месец.

"Отново ме гледаш така, правим още едно дете... Ти си моето сърце, аз съм твоето ребро",  написа тя под видеоклипа, на който се вижда силует, където тя танцува пред басейн и се обръща, за да покаже вече порасналото си коремче. 

Бебето на път се присъединява към 3-годишния ѝ син Уин и дъщеря ѝ Сиена Принцес, която е на 6 г. Сиара също е майка на Фючър Захир (9 г.), когото споделя с рапъра Future.

"Сиара работи и пътува през цялата си бременност. Тя засне видеоклипа "How We Roll", докато беше бременна. Тя танцуваше на снимачната площадка цял ден за целодневни снимки", казва източник на People, отбелязвайки, че е заснела този музикален видеоклип в деветия месец по време на последната й бременност със сина ѝ Уин. "Удивително е колко енергия има, когато е бременна", добавят те. 

"Тя е една от онези майки, които имат енергия през цялата си бременност. Тя винаги нарича живота си организиран хаос, но това е организиран хаос, който го издига на друго ниво", продължава вътрешният човек.

Сиара, Sports Illustrated Swimsuit и секси фотосесията на изпълнителката

Сиара покори още една своя мечта

С нея корицата на Sports Illustrated Swimsuit е още по-секси

Той не крие, че Сиара обича да бъде майка и това я прави щастлива. "Това е нещото, което Сиара винаги е искала, както и Ръс също. Те винаги са искали много деца."