За Селин Дион годината започна неприятно. Заради силни и постоянни мускулни болки тя трябваше на отложи цяло турне, при това за втори път. И за жалост концертите явно няма и да се случат скоро, защото здравословните проблеми на певицата продължават.

Селин Дион, мускулните болки и отменените дати за концертите й

Какво се случва със Селин Дион

Защо певицата отмени много концерти

Това разкрива самата тя в емоционално обръщение към феновете си. Във видео пост в Instagram Селин обявява отмяната на европейското турне и уточнява, че причината за това е по-бавното от очакваното подобряване на състоянието й.

Успокояващо е, че все пак има напредък. Споделя, че се чувства "малко по-добре", но все още има спазми.

"Възстановяването върви много бавно и това ме притеснява. Получавам лечение от лекарите, вземам лекарства, но все още изпитвам спазми."

В публикацията певицата също и се извинява на феновете, че се налага отново да отложи планираните концерти и оценява лоялността им.

"Съжалявам за новините... Мога да кажа само, че правя всичко по силите си да се върна към формата, в която трябва, за да мога да дам 100% на сцената, защото го заслужавате."

И завършва най-искрено и признателно: "Благодаря ви толкова много за съобщенията, с които изразявате любовта и подкрепата си в социалните мрежи. Това означава много за мен."

Селин Дион, здравословните ѝ проблеми и подкрепата, която получи от почитателите си

Подкрепата, която Селин Дион получи заради влошеното си здраве

Всички я очакват отново на сцената

Единствено можем да пожелаем на Селин Дион възстановяването й да потръгне по-бързо и съвсем скоро да ни зарадва с новина за завръщането си на сцената.