През май 53-годишната звезда, носителка на Grammy, обяви, че се завръща в Лас Вегас с ново шоу в The Theatre at Resorts World. Тя трябваше да има общо 21 представления от ноември до февруари.

Селин Дион, здравословните ѝ проблеми и отлагането на шоуто в Лас Вегас

Какво се случва със здравето на Селин Дион

Канадската звезда отлага концерти

Новото шоу на канадската суперзвезда имаше за цел да набере средства за справяне с пандемията от COVID-19. Изпълнителката на "My Heart Will Go On" обаче отложи тези планове.

В прессъобщение, публикувано в профила ѝ в Instagram, певицата сподели, че докато се подготвяла за новото си шоу, здравето ѝ се е влошило, което я е принудило да отложи плановете си. Тя обясни, че изпитва тежки и постоянни мускулни спазми, които ѝ пречат да се изявява на сцена и въпреки, че се лекува, симптомите ще попречат на началото на шоуто.

Веднага след публикацията на Дион много извести личности ѝ писаха с пожелания за бързо възстановяване. "Изпращам ти любов и лечебни вибрации", написа Кейти Пери. "Всичко, което има значение, е да се оправиш", коментира младата канадска изпълнителка Бета Леме.

Многобройните почитатели на Дион също се включиха в пожеланията за бързо оздравяване и я помолиха да се фокусира върху себе си и да не мисли за отложеното шоу. "О, Боже, Селин, моля те, внимавай! Не се чувствайте зле заради отлагането на шоуто! Искаме да те видим здрава, обичаме те толкова много", написа неин фен.

"Направи си почивка и се грижи добре за себе си. Обичаме те и нямаме търпение да се възстановиш", добави друг. "Оправяй се скоро, Селин. Успокой се. Здравето е най-важното. Всичко друго може да почака", коментира неин последовател.

Селин Дион, Бритни Спиърс, Лейди Гага - най-високоплатените музикални изпълнители в Лас Вегас

Най-високоплатените музикални изпълнители в Лас Вегас

Колко милиона печелят звездите в Града на греха

Певицата не се е отказала и от световното си турне за последния ѝ албум Courage, началото на което е обявено за март 2022 г., припомня Yahoo!Life. Надяваме се да я видим отново на сцената, когато се почувства готова за това.