Последните месеци бяха трудни за всички нас, независимо дали си го признаваме, или не. Редица звезди също предпочетоха да не крият изпитанията, пред които са се изправили - и физически, и психически. Селена Гомес стана една от тях.

От години певицата откровено говори за своите проблеми, изразяващи се в паник атаки, тревожност, депресия. Не скри и за диагностицирането й с биполярно разтройство. В последното си интервю тя направи признание за самоизолацията и психичното здраве.

Както на милиони други хора по света, принудителното стоене вкъщи за дълъг период от време е повлияло негативно на психичното здраве на Гомес.

"За никого не е лесно да мине през това, през което всички преминаваме. То не е нормално и оказва влияние на хората, наистина е объркващо", казва певицата.

Селена Гомес, биполярното разтройство и какво разказа певицата за състоянието си

Диагнозата, която поставиха на Селена Гомес

Откровено за психичното здраве

Въпреки това сме сигурни, че Селена ще премине и през това изпитание на духа, защото в последните години доказа своята борбеност, независимо пред какво я изправя съдбата. А думите й служат за кураж на всички в нейното положение, което го приемат за срамно, предава Insider.