Селена Гомес е истински борец в очите на мнозина. Тя е само на 26 години, а вече има редица професионални успехи зад гърба си. Но цената, която плати за славата, е повече от голяма.

Лупус, трансплантация на бъбрек, депресивни състояния - всичко това доведе Гомес до дъното, от което тя умело се изтласка, за да бъде днес отново в светлините на прожекторите. В подобни трудни моменти, а и в тези след тях, всеки човек се нужда от подкрепата на най-близките си хора.

А Селена определено не може да се оплаче от липса на такива. Освен семейството си, тя има и истински приятели, готови на всичко за нея. Независимо дали това всичко е да й дадат бъбрек или просто да бъдат до нея, когато има нужда.

Певицата успя да се превърне в пример и вдъхновение за своята приятелка Тереза Мингус. Тя първо е асистентка на Гомес, а днес двете имат силна връзка, част от която е и съвместната им работа по марката бански костюми Krahs.

Но това са дребни подробности на фона на житейския опит, който двете са обменили.

Мингус говори с възхита за своята приятелка и не пести суперлативи. По думите й, Гомес е много здраво стъпила на земята. Освен това е забавна и не се приема много насериозно. Именно затова двете така добре са си допаднали.

Ако Тереза трябва да опише Селена само с една дума, без да се замисля казва "безстрашна". Именно тя я е научила да гледа на живота от забавната страна, да бъде силна и да не се страхува от предизвикателствата на живота, пише Hollywood Life.

Селена Гомес, снимките по бански и как се превърна в спасителка на плажа

Селена Гомес е спасителка на плажа

Къде се забавлява певицата

Мингус е била до Гомес именно тогава, когато тя е имала нужда някой да й напомни, че и това ще мине и животът отново ще бъде прекрасен. А най-хубавото е, че певицата винаги успява да вдъхне сила и вяра и на хората около себе си.