Нека започнем с припомнянето, че през 2015 г. Сандра Бълок сподели, че е осиновила тригодишно момиченце от Луизиана. И оттогава тя успешно избягва да го показва публично. Това обаче се промени, и то много спонтанно, естествено и сладко.

В последния епизод на шоуто Red Table Talk на Джейда Пинкет Смит, съпругата на Уил Смит ни запозна с Ейприл Буенкамино - медицинска сестра, която работи на първа линия в борбата с COVID-19.

Целта беше зрителите да научат историята на Ейприл и какво е да си постоянно там, където е и заразата, там, откъдето всички сега бягат надалече и имат "трудната задача" да си останат вкъщи. Междувременно стана ясно, че Сандра Бълок е дарила шест хиляди предпазни маски на болницата, в която Ейприл е медицинска сестра.

Снимка 479581

Източник: GettyImages

Затова и във видео връзката се включи и Сандра Бълок, която изрази благодарността си и към Ейприл, и към всички, които вършат толкова страхотна и смела работа. Но както се оказа, включването на актрисата не беше единствената изненада за зрителите.

За пръв път, откакто Сандра Бълок осинови Лайла, всички успяхме да видим осемгодишното й момиченце. А тя се появи изневиделица, за да изрази признателността си.

"Благодаря ти, Ейприл, че правиш всичко това за всички нас", малко притеснена, но с усмивка на лице каза малката Лайла.

Сандра Бълок винаги е държала животът и на двете ѝ деца - и на Лайла, и на 10-годишния ѝ син Луис, да бъде поверителен. Затова и поява на Лайла беше още по-неочаквана и приятна, пишат от E! News.