Световните знаменитости винаги са били под прицел на папараците и е много трудно да се отпуснат, когато са на публично място. И ако си мислим, че поне вкъщи са на сигурно място, ще останем излъгани. За съжаление дори в дома си често не могат да се порадват на нужното спокойствие, защото там пък ги дебнат техните домашни помощници.

А случи ли се да не им платят достатъчно, или да се държат лошо с тях, медиите незабавно научават всевъзможни пикантерии за живота на звездите. Повечето от домашните помощници са възмутени от това колко разхвърляни са работодателите им, както сподели преди години жена, отговаряща за почистването в дома на Брад Пит и Анджелина Джоли.

От италианското издание Gossip Trip не се задоволяват само с бившите съпрузи Брад Пит и Анджелина Джоли, а подбират пет други известни личности и разкриват малките им тайни, за които света е научил благодарение на някои от хората, работили за тях. 

Робърт Дауни Джуниър, Шон Пен, Марта Стюарт - 10 известни личности, които са били в затвора

10 известни личности, които са били в затвора

Лошите момчета и момичета на Холивуд

Дженифър Анистън

Снимка 590005

Източник: GettyImages

Според Star.com Дженифър Анистън си има своята малка мръсна тайна. И тя се крие в това, че разчита на "съвети" от "Петдесет нюанса сиво", за да забавлява интимните си партньори в леглото. 

Джордж Клуни

Снимка 590603

Източник: GettyImages

Джордж Клуни пък се оказва много "ревнив" по отношение на собствения си алкохол. Всъщност, както разкрива икономката му, актьорът отбелязвал нивото на най-скъпите алкохолни напитки с маркер, за да е сигурен, че никой друг не ги пие.

Сандра Бълок

Снимка 568358

Източник: GettyImages

Изглежда че актрисата е пароноична до такава степен, че изисква прозорците в дома й да бъдат затворени през цялото време. Дори през деня.

Том Круз

Снимка 573641

Източник: GettyImages

Актьорът си има друга мания. Той държи на правилата, чистотата и реда до такава степен, че забранява на партньорите си да стъпват в личната му фитнес зала. 

Кристен Стюарт

Снимка 578257

Източник: GettyImages

Кристен Стюарт, за разлика от Том Круз, държи по-малко на чистотата. Или по-правилно е да кажем, че изобщо не държи. Всъщност изглежда, че актрисата има навика да оставя фасове почти навсякъде - от душа до хладилника.