Винаги сме харесвали Салма, не само защото се държи естествено, но и заради чувството й за хумор, което неведнъж ни е разсмивало.

Салма Хайек и поредното ѝ селфи, за което всички говорят

Когато Салма Хайек няма какво да крие

И отново обръща всички погледи към себе си

Докато повечето звезди обсипаха онлайн небосклона с изтъркани (но и откровени, все пак) пожелания към всички за една по-добра 2021 г., чаровната мексиканка изказа подобни желания, но по оригинален и позитивен начин.

На 1 януари 54-годишната Салма качи в Instagram видео от плажа (тук благородно й завидяхме), в което пее и танцува под звуците на хита "I Will Survive", вероятно на връх Нова година.

Тя просто вкара до болка познатата на мнозина дума "coronavirus" в парчето и се получи следното: "So many nights thinking how you did me wrong, coronavirus, and I got strong", пишат от Hello!.

В коментарите си към поста тя написа и на родния си испански, и на английски, че 2021 г. идва, пълна с надежда, мечти и неочаквана сила. Както и че е готова за нови приключения.

Вероятно мнозина психолози, а и вирусолози, биха се съгласили с нея, че паниката и страхът не действат срещу COVID-19, даже напротив.