Фенове сме на Салма Хайек не от вчера и днес, а тя определено знае как да радва и забавлява милионите си последователи в социалните мрежи. Разбира се, най-любими са ни снимките й по бански.

Салма Хайек, “I Will Survive”, COVID-19 и как понася пандемията актрисата

Когато и Салма Хайек запее

Старата песен “I Will Survive” на нов глас (и в нов котекст)

В това отношение актрисата е щедра, но с мярка. А последните й "подаръци" дойдоха за края на миналата и началото на тази година.

Хайек посрещна 2021 г. с много слънце и настроение, като не пропусна да зарази и нас с него. Просто няма как да не ни стане хубаво, като видим 54-годишната мексиканка в лилав бански.

И е лесно да забравим да прочетем какво е написала под снимката - че е благодарна за това, че е здрава и в контакт с природата. Е, определено трябва и да й благодари за това, с което я е дарила...

Феновете на Салма обаче не забравиха да я затрупат с комплименти за това колко страхотно изглежда за възрастта си и в каква добра форма е. Тя пък им се отблагодари с още една снимка по бански, с която със сигурност остави без думи всички фенове на пищните форми.

Определено скоро няма да ни омръзне да гледаме Хайек в любимото й плажно облекло. Надяваме се и на нея да не й омръзне да ни се показва така, както и да има още много слънчеви поводи да го прави.