Бизнесът с различни видове алкохол е сред най-разпространените странични занимания на повечето известни американски личности.

Дуейн Джонсън, Mana и какви текили готви Скалата

Какво ще ни сипва Скалата

Вече намирисва какво ни готви Дуейн Джонсън

Без значение дали става дума за водка, уиски, шампанско, вино, джин или текила, все повече знаменитости се опитват да пробият на този пазар.

Да не забравяме, че Джордж Клуни не само успя да наложи своята марка текила Casamigos, но и успя да я продаде за сумата от един милиард долара. Джъстни Томбърлейк също успешно се развива в тази насока със своята Sauza. На пазара на текилата прохожда и Дуейн Джонсън, който също очакваме да пусне марката Mana съвсем скоро.

Към отбора на произвеждащите алкохолни напитки звезди се присъединява и актрисата Салма Хайек. Като горда мексиканка, Салма е решила да се възползва от едно от богатствата на държавата си - синьото агаве и да покаже на света, че знае не само как се пие, но и как се прави най-добрата текила в света.

"Текила като никоя друга", написа Салма Хайек в профила си в Instagram под видеото, рекламиращо новата марка текила Herederos, която актрисата пуска съвсем скоро на пазара.

Тъй като сме едни от най-големите фенове не само на Салма Хайек, но и на текилата, с нетърпение очакваме още подробности за Herederos.

Знаменитости със собствена марка алкохол

Знаменитости със собствена марка алкохол

11 личности и техните 11 бутилки