На Сабрина Карпентър модните експерименти не са ѝ чужди. И засега ѝ се получават.

Сабрина Карпентър, American Music Awards 2022, Oscar de la Renta и кристалната визия на певицата

Когато се облечеш само с кристали

Блестящата като диамант Сабрина Карпентър

А най-любими сякаш са ѝ експериментите-провокации. На обложката на последния си албум Emails I Can't Send например тя позира на легло в къса рокля. Е, и преди сме я виждали да носи мрежести ръкавици и прозрачни костюми, но и си личи, че е фен и на мини роклите.

Този път Сабрина Карпентър обаче привлича погледите към себе си с визия в прозрачна рокля. Снимки от вечерта, в която се забавлява, облечена в зашеметяващия тоалет, тя качва в своя Instagram.

На кадрите я виждаме в прозрачна дълга рокля с къси ръкави, която е в перфектен унисон с черните сутиен и бикини, облечени под нея. Тоалетът е допълнен от чифт високи ботуши до коляното и висящи перлени обеци.

За роклята може да кажем, че е идеална комбинация от гръндж, готически стил и блясък. Освен това доста отива на излъчването на Сабрина Карпентър.

VMA 2022 и кои са най-красиво облечените звезди на наградите на MTV

Кои са най-красиво облечените звезди на MTV наградите

Провокации и блясък са задължителните елементи на церемонията

С косата си тя не е направила нищо сложно - носи я полуприбрана нагоре, на леки вълни, спускащи се по гърба ѝ. Отличителният ѝ бретон пък също е леко накъдрен. Гримът на Сабрина Карпентър е в гамата на керемидения цвят и в контраст с готическата ѝ рокля, пише Teen Vogue.