В началото на седмицата стана ясно, че Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм отново са станали родители.

По информация на The Daily Mail, 34-годишният модел е родила на 2 февруари. Изданието съобщи, че Уайтли и Стейтъм имат момиченце, което се е родило в болница в Лондон. Тогава щастливите родители не споделиха повече подробности около раждането на втората им рожба.

Броени дни след това обаче щастливата майка реши да се похвали с феновете си в Instagram, като сподели първата снимка на новороденото си момиченце. Е, видяхме само малката ѝ ръчичка, но и това е нещо. Не сме изненадани, че снимката не ни показва как всъщност изглежда дъщеря им, защото това е честа практика на повечето известни личности.

А и Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм не са от звездите, които обичат да разкриват прекалено много подробности от личния си живот.

Може да не видяхме лицето на бебето, но за сметка на това научихме, че малката се казва Исабела Джеймс Стейтъм и наистина се е родила на 2 февруари 2022 г.

Роузи Хънтингтън-Уайтли, Джейсън Стейтъм и раждането на второто им дете

Роузи Хънтингтън-Уайтли - отново майка

Моделът е родила миналата седмица

По всичко личи, че Роузи и Исабела са добре, което е най-важното. Моделът и 54-годишният актьор са заедно от 2010 г., а се сгодиха 2016 г. Първото им дете - Джак Оскар Стейтъм, е вече на четири години.