Да имаш известни родители със сигурност има както своите плюсове, така и минуси. А като гледаме децата на семейство Бекъм, предимствата сякаш са много повече.

Дейвид Бекъм, новата яхта на футболиста и колко милиона ще плати за нея

Подаръкът за милиони, който Бекъм си направи за Коледа

Награда за добре свършената работа

Момчетата на бившия футболист са доста популярни не само сред връстничките си, но и в социалните мрежи. Най-големият Бруклин вече намери жената на сърцето си, но пък не спира да търси нови рекламни договори, които да му носят сериозни приходи.

Наскоро той стана посланик на компанията за улична мода Superdry и се подписа под сумата от един милион паунда. А сега по-малкият му брат Ромео също направи своя голям удар.

19-годишният Бекъм вече може да се похвали, че е рекламно лице на спортния гигант Puma. Той е подписал договор, в която фигурира сумата от 1.2 милиона паунда (над 1.6 милиона долара). И така Ромео стана най-богатото дете на Дейвид и Виктория Бекъм.

Според запознати източници, сделката, с която тинейджърът стана глобално лице на бранда, е първата от много подобни, които го очакват през следващите години. А най-вероятно партньорството му с Puma ще бъде също толкова дългосрочно, колкото на баща му Дейвид с Adidas - цели 20 години, предава The Sun.

Бруклин Бекъм, Superdry и договорът за милиони на сина на Дейвид Бекъм

Големият удар на Бруклин Бекъм

Как стана милионер

Междувременно Ромео върви все по-уверено по стъпките на баща си и на футболния терен. Той играе за Fort Lauderdale CF - резервния тим на Интер Маями, собственост на бившата звезда на Манчестър Юнайтед. И със сигурност татко Бекъм е истински горд с момчето си.