Робърт де Ниро определено се нарежда в списъка ни с любими актьори, а любимите ни негови роли са толкова много, че няма смисъл да ги изброяваме.

Кралица Маргрет II, Доналд Тръмп, датското кралско семейство и защо кралицата на Дания е отказала да се срещне с президента

Злопаметен ли е Доналд Тръмп

Защо кралицата на Дания е отказала да се срещне с Тръмп

След няколко дни ще имаме възможността да го гледаме в "Жокера", където не се и съмняваме, че ще се справи превъзходно, както винаги.

В сутрешното предаване на CNN - Reliable Sources, обаче показа една своя друга страна. Актьорът обсъждаше заедно с водещия Брайън Стетлър Доналд Тръмп и последния скандал, в който президентът се забърка.

Де Ниро смята, че Тръмп не бива да бъде президент, защото прави каквото си поиска и това трябва да спре. Тогава водещият му каза, че най-вероятно от Fox News ще го критикуват заради това му изказване.

Робърт де Ниро, "Жокера" и тайната, която актьорът издаде

Тайната, която Робърт де Ниро издаде

Понякога се случват и такива неща

Робърт де Ниро не сдържа нервите си и на няколко пъти им пожела приятни неща, ако можем така да се изразим. Той разбира се, веднага се извини, осъзнавайки, че предаването се излъчва в неделя сутрин, но продължи да изказва позицията си спрямо Доналд Тръмп, сравнявайки го с гангстер.