Не сме броили татуировките на Рита Ора, но сигурно някой ден ще направим опит. Британската изпълнителка често публикува свои снимки по бански от най-различни гледни точки, така че може и да ни се получи.

Рита Ора, новите снимки по бански и колко добре изглежда изпълнителката

Новите предизвикателни снимки на Рита Ора

По бански и на плажа

Понякога пък направо си се хвали с някоя нова придобивка по добре поддържаното си тяло. Така стана и с една от последните ѝ публикации в Instagram, където Ора пусна няколко снимки от една своя неделя.

От тях разбираме, че в този ден тя е направила поредната си татуировка, хапнала е страхотна храна, видяла е розово небе - изобщо, един добре прекаран ден с гаджето ѝ в Лос Анджелис.

Няма как да не отбележим, че новата татуировка си я бива. Един "минималистичен шедьовър", пише Allure, цвете, оформено с фини линии, по който Холивуд е обсебен. Просто, но впечатляващо.

В същия ден с татуировка се е сдобил и приятелят на Рита Ора -Тайка Уайтити. 46-годишният новозеландски режисьор е изписал името Jane върху пръстите си. Според Daily Mail Джейн е името на героинята, изиграна от Натали Портман във филма "Thor: Love and Thunder" на Marvel, на който той е режисьор.

Рита Ора, Тайка Уайтити и мислят ли за годеж двамата

Колко сериозна е връзката между Рита Ора и Тайка Уайтити

Дали не предстои годеж

Рита Ора, Тайки Уайтити и татуистът са си направили и обща снимка за спомен от деня, явно и тримата доволни от добре свършената работа.