Британските награди за мода от почти 40 години отличават най-изявените дизайнери и модели във Великобритания. В последни три години обаче церемонията не се състоя заради пандемията. На 5 декември 2022 г. обаче те се завърнаха.

Александра Дадарио, Зендая, Андрю Гарфийлд и най-добре облечените на наградите Еми

10-те най-добре облечени звезди на наградите Еми

А най-елегантният е мъж

В Ройъл Албърт Хол се събраха някои от най-големите звезди от света на модата, киното и музиката. А ето и петте най-добре облечени дами + най-спорният тоалет на вечерта.

Джоди Търнър-Смит

Актрисата и модел беше водеща на церемонията и смени няколко различни рокли. Най-впечатляваща се оказа тази електрикова феерия на Gucci.

Флорънс Пю

Актрисата от "Не се тревожи, скъпа" продължава да се налага като една от най-оригинално обличащите се в Холивуд. И като любимка на Valentino.

Наоми Кембъл

Не се съмняваме, че супермоделът знае как да изглежда добре във всяка ситуация и по всякакъв повод. Тук е в сребриста дълга рокля, отново на Valentino.

Симон Ашли

Актрисата от Bridgerton също е избрала сребриста рокля с неочакван детайл - качулка. Моделът е на 16Arlington.

Ерин О'Конър

Причината да се спрем на английският модел за петия най-впечатляващ тоалет от вечерта на Британските модни награди е, че е напълно в тон с модната тенденция, "родила" се покрай излизането на филма Wednesday. Готическата рокля с воал е дело на Erdem.

Рита Ора

Не можем да отречем, че певицата се оказа с най-обсъжданата визия по време на вечерта. Тя беше избрала червена прозрачна рокля, която разкриваше червеното и бельо. Гримът й пък включваше протези в телесен цвят около очите, които напомняха крила на прилеп.