Още преди няколко месеца Риана даде заявка да детронира "ангелите" на Victoria's Secret и да се превърне своя бранд в най-разпознаваемия за женско бельо. Откъм продажби вероятно все още не е постигнала този успех, но със сигурност и това не е далечна цел.

Певицата взе смелото решение за пръв път да представи новата колекция на Savage X Fenty със спектакъл, който да се запише и да се излъчи олнайн. И това се случи скоро след като разбрахме, че повече няма да виждаме перфектните ангели на Victori'a Secret да дефилират със секси бельо.

Но дотук със сравненията между двете марки, защото това, което създаде Риана, няма нищо общо с представите ни за ревю на бельо до този момент.

Снимка 445350

Източник: GettyImages

Тазгодишният моден спектакъл на Savage X Fenty се проведе на 10 септември в Barclays Center в Бруклин пред отбрана публика, а вече е достъпен в Amazon Prime. И коментарите не закъсняха, защото този път Риана надмина себе си.

Снимка 445345

Източник: GettyImages

Изпълнителката много точно успя да напипа печелившата стратегия - идеята за разнообразие, около която се върти всичко.

Снимка 445347

Източник: GettyImages

Като започнем от разнообразието от цветове на моделите бельо и стигнем до разнообразието от дами, които ги представиха. Разнообразие на раси, размери и сексуална идентичност. Всичко тук е позволено. И е търсено.

Снимка 445342

Източник: GettyImages

Идеята на подиума рамо до рамо да излязат супермодели като Бела Хадид и Кара делевин и дами, които в друга ситуация вероятно ще се срамуват да се съблекат по бански заради формите си, също успя да ни изненада.

Снимка 445348

Източник: GettyImages

Снимка 445343

Източник: GettyImages

А на сцената на Savage X Fenty Show се прокраднаха и няколко мъже, дегизирани с нощници.

Снимка 445341

Източник: GettyImages

Много музика, изпълнения на живо, хореография, светлинни ефекти - всичко е един добре замислен спектакъл, от който лесно можем да забравим основната цел - да ни накара да си купим тези модели бельо.

Снимка 445346

Източник: GettyImages

Междувременно обаче сме пленени от това напълно различно изживяване, с което Риана се настани на трона на царицата на бельото и със сигурност ще искаме да видим как ще изглеждаме и ние с нейните модели.

Снимка 445351

Източник: GettyImages

Savage X Fenty Show е точно в стила на Риана, но и далеч от това, което сме свикнали да виждаме. Барбадоската красавица не за първи път налага стандарти, така че можем само да очакваме още изненади.