Риана не е от звездите, които си мълчат, и при първа възможност казва директно какво мисли, а понякога - и по по-креативен начин.

Риана, Доналд Тръмп, Джо Байдън и нестандартния начин, по който отбеляза встъпването му в длъжност

Как Риана „изхвърли“ Доналд Тръмп

И отпразнува встъпването в длъжност на Джо Байдън

Скоро певицата показа своята върда позиция в социалните мрежи и по отношение на протестите на земеделци в Индия срещу реформите на Нарендра Моди.

32-годишната поп звезда и посланик на Барбадос зададе един въпрос към #FarmersProtest в Twitter - "Защо не говорим за това?!", и веднага се надигна бурно вълнение в социалната мрежа.

И нищо чудно. Риана има над 100,9 милиона последователи в платформата и ако не друго, със сигурно успя да предизвика дебати по темата, а мненията са както положителни, така и негативни.

Освен това, в момента обвиняват звездата, че е взела подкуп от 2.5 милиона долара от PR компанията Skyrocket, за да удари едно солидно рамо на протестиращите.

Според анонимен източник на The Print вече тече разследване на индийските власти и сред останалите заподозрени в започването на тази "глобална кампания", в която се включи и Риана, са канадската организация Poetic Justice Foundation и канадският парламентарист Джагмит Сингх.

Вероятно тепърва ще се говори за Риана, защото поне от два месеца десетки хиляди фермери са блокирали пътищата към Ню Делхи, а полицията, без много-много да се церемони, буквално дръпва щепсела на интеренета, вдига барикади и опъва бодлива тел, само и само да спре достъпа на недоволните до столицата. Така поне описва обстановката в Индия Reuters преди дни.