В последните години Риана успешно се преориентира от певица в бизнесдама. А един от най-доходоносните й проекти е марката за бельо Savage X Fenty, която лансира през 2018 г.

Още в началото изпълнителката разбра, че една от успешните стратегии е сама да рекламира бельото, което носи фамилното й име Фенти. И за тези няколко години видяхме не една и две провокативни фотосесии с нейно участие, които със сигурност са подтикнали феновете й да си купят по нещо. Риана обаче не спира да ни изненадва с блестящите си идеи. 

Точно като тази да покани не кой да е, а Джони Деп да бъде първият гост мъж, който ще се появи в шоуто с марката бельо Savage X Fenty. Решението да бъде включена звездата в програмата е взето от Риана и екипа й, но засега все още не е ясно какво точно ще бъде участието на Деп.

Снимка 592792

Източник: GettyImages

Със сигурност е известно само, че той няма да се появи на подиума в качеството си на музикант, но определено се очаква да бъде гвоздеят на шоуто. Най-вероятно Деп ще представи някой от новите продукти на марката за мъже.

Джони Деп, новият му външен вид и визията, с която актьорът изненада

Джони Деп, това ти ли си

Актьорът изненада с нов външен вид

Той ще се появи заедно с моделите Кара Делевин и Ирина Шейк, актьорите Тараджи Хенсън, Шерил Лий Ралф, Уинстън Дюк и Марсай Мартин, както и с музикалните изпълнители Анита и Burna Boy.

Снимка 583677

Източник: GettyImages

Шоуто ще бъде излъчено на 9 ноември в Amazon Prime Video. От Guardian припомнят, че в миналото супермоделът Синди Крауфорд и певицата Ерика Баду са били канени като гости.