На Риана никак не й е трудно да носи по няколко дини под една мишница. Познаваме я основно като певица, но и като дизайнер на бельо, собственик на козметична линия, както и като актриса. Този месец тя добавя в биографията си и... автобиографична книга.

Кръстена простичко Rihanna, тя представлява всъщност албум от 504 страници, които съдържат 1050 фотографии и 11 специални вложки. Албумът проследява хронологично развитието на Риана от детството й в Барбадос до апогея на славата й в момента.

Архивни снимки, кадри от концертите й и светски събития, в които е участвала, както и много лични фотографии от личния й живот ще станат достояние на феновете.

Rihanna излиза в четири различни издания. Традиционното включва единствено луксозния албум с твърди корици и е на цена 120 британски паунда.

Снимка 446856

Източник: Phaidon

Rihanna: Fenty x Phaidon е лимитирано издание с черно-бяла корица на албума, както и специално създаден държач за книги, вдъхновен от ръцете на Риана, и дело на The Haas Brothers. Цената им е 140 паунда.

Снимка 446857

Източник: Phaidon

Rihanna: Luxury Supreme е лимитирано издание с черна матова корица в комплект с луксозна масичка за книги с 18-каратово злато. Цената е 5175 паунда.

Снимка 446858

Източник: Phaidon

Rihanna: Ultra Luxury Supreme включва същото черно лимитирано издание, но в комплект с уникален пиедестал от мрамор, ръчно правен в Португалия. Цената не е известна, защото 10-те бройки на изданието вече са разпродадени. Един от собствениците му е Cardi B.