Най-накрая рапърът A$AP Rocky се обясни в любов (и пред широката публика) на любимата си Риана. И, ето, вече няма спор - отношенията им са сериозни.

A$AP Rocky, Риана и откровенията на рапъра за любимата му и документалния му филм „Стокхолмски синдром“

Какво мисли A$AP Rocky за Риана

Плюс истината за документалния му филм „Стокхолмски синдром“

Но преди два дни, на 23 юни, им се случва нещо, за което и двамата едва ли са предполагали. Най-малкото защото са известни.

В Twitter бе качено видео, на което ясно се вижда как звездната двойка се опитва да влезе в бар, но охраната не ги допуска. Според Paper причината е, че точно в този момент Риана не разполагала с личната си карта.

Предполага се, че заведението, в което така и не успяват да влязат, е Barcade в Ню Йорк. Мястото е известно като най-предпочитаният бар от почитателите на приложението за срещи Tinder и на видео игрите Street Fighter. Последните са част от забавленията, които посетителите вътре редовно практикуват.

Естествено, след като въпросното видео, документирало случая, бе качено в социалната мрежа, не закъсня и вълната от най-различни коментари.

Риана, Savage X Fenty и новите снимки на певицата по бельо

Риана не спира с провокациите

Определено й се отдават

Мнозина проявяват чувство за хумор с публикации от типа на: "Той (охранителят - бел. а.) също очаква нов албум. И аз не бих те пуснал" и "Няма албум, няма влизане".