Остава по-малко от седмица от връчването на Оскарите и чуденето кой каква статуетка ще спечели е все по-голямо. Но пък всички се интересуват не само от статуетките, а и от това какво ще се случи на червения килим.

Джесика Частейн, Оскари 2022, Eyes of Tammy Faye и защо актрисата може да пропусне появата на червения килим

Защо Джесика Частейн може да пропусне Оскарите

Актрисата има приоритети и възгледи

И по-точно с какви тоалети ще ни изненадат присъстващите на церемонията. Разбира се, няма как да знаем кои ще бъдат всички присъстващи, но сме почти сигурни, че актьорите, които влизат в главните роли в номинираните филми, ще са там.

Е, може и така да е, но се оказва, че Рейчъл Зеглър няма да присъства на Оскарите, защото няма покана за церемонията. Актрисата не е номинирана в нито една от индивидуалните категории, но пък "Уестсайдска история", в който тя участва, ще се бори за цели седем Оскара.

Включително за най-добър филм. Някой обаче е решил, че присъствието на Зеглър не е наложително. Според Deadline, това става ясно от профила на актрисата в Instagram. Тя е била запитана с какъв тоалет ще бъде облечена за Оскарите, на което отговаря, че не е поканена, затова смята, че ще носи анцуг и някоя блуза на гаджето си.

Това изказване на Рейчъл Зеглър разбуни духовете сред феновете и последователите ѝ. В резултат на множество коментари по темата, актрисата реши да поясни, че се е опитала да си издейства покана, но не се е получило, затова ще гледа церемонията по телевизията.

Все пак се надява на някакво чудо в последния момент, но е напълно наясно, че понякога не всичко е възможно. Въпреки всичко благодари на феновете си за коментарите и подкрепата.

И все пак, може да се окаже, че не организаторите на Оскарите ще са виновни за отсъствието на Зеглър. Според информация на Deadline всяко студио решава как да разпредели отпуснатите му билети. В случая това означава, че от Disney са решили да оставят актрисата у дома. Рейчъл Зеглър може и да пропусне Оскарите, но пък в близките години ще чуваме още повече за нея.

Рейчъл Зеглър, Снежанка и филмът на Disney, който се подготвя

Disney избра своята Снежанка

Нов филм на хоризонта

Защото ще я видим в два големи и очаквани филма. Единият е Shazam! Fury of the Gods, а другият - нова игрална версия на Снежанка, в която тя ще влезе в главната роля.