Откакто семейството на Брус Уилис разкри, че той е диагностициран с фронтотемпорална деменция, все по-често виждаме техни семейни спомени. Напоследък ги споделя Ема Хеминг, настоящата съпруга на актьора.

Когато Брус Уилис и Ема Хеминг отново се вричат в любов

Брус Уилис, както не сме го виждали от 10 години

Какво направиха актьорът и съпругата му

Миналият месец, за да отбележи 68-ият рожден ден на Брус Уилис, в Instagram тя качи видеокомпилация, на която можем да видим някои от най-романтичните им моменти заедно. "Той е чиста любов. Той е толкова обичан. И винаги ще го обичам. Честит рожден ден", написа Ема Хеминг в описанието.

Последният ѝ пост в Instagram е друго видео, което е отново спомен, но отпреди години, когато с Брус Уилис тъкмо наскоро са посрещнали дъщеричката си Мейбъл. На кадрите виждаме, че актьорът е гушнал момиченцето си с едната си ръка, а с другата ѝ дава да опита резенче лимон. Малката Мейбъл веднага прави сладка недоволна физиономия, след като усеща, че плодът всъщност е кисел. Брус Уилис и Ема Хеминг избухват в смях заради реакцията на дъщеричката си и закачливо я имитират.

Феновете очевидно се радват на тези споделени семейни моменти, тъй като коментарите под поста преливат от мили думи. "Колко сладко. Ценни спомени, които ще останат за цял живот. Най-добрият татко", пише един от феновете. "Ценни моменти, които да помним винаги", пък пише друг. Трети благодари за споделените "красиви спомени". "Тя е толкова възхитителна", пък пише в друг от коментарите.

Румър Уилис - откровено за бременността и плановете за семейството си

Румър Уилис - откровено за бременността и плановете за семейството си

Още по-бременна и секси

Мейбъл, дъщерята на Брус Уилис и Ема Хеминг, които се ожениха през 2009 г., е вече е на 11 години. Заедно те имат и още едно момиченце - осемгодишната Евелин. Актьорът обаче има още три дъщери, но от предишния си брак с Деми Мур. Това са Румър (34 г.), Скаут (31 г.) и Талула (29 г.), припомнят от Parade.