През последните 10 и повече години Райън Рейнолдс ни е доказал, че за него невъзможни неща няма. Щом от сладникав типаж в романтични комедии успя да се превърне в супергерой...

Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и поредните им закачки в Instagram

Блейк отново се подигра с мъжа си

Семейство за пример

Но в новото предаване Ryan Doesn't Know ще видим, че актьорът всъщност не може да прави доста неща. Предаването е продуцирано от Snapchat и Westbrook Media, продуцентската компания на Уил Смит.

В него Рейнолдс ще се опита да се научи на най-различни неща и занаяти. Като правенето на скулптури от лед например. За да промотира предаването и това колко забавно ще бъде то, Райън Рейнолдс реши да подари един интересен подарък на Уил Смит.

В профила си в Instagram Смит сподели видео, от което виждаме как Рейнолдс се опитва да направи скулптура от лед, която да бъде във формата на гълъб. Или поне малко да прилича на гълъб.

Уил Смит, Джейда Пинкет Смит, агресията, обидите и какво правило имат

Обиждат ли се Уил Смит и Джейда Пинкет Смит

Разумът над всичко

Е, в крайна сметка актьорските заложби не са помогнали на канадеца и той решава да изпрати творението си като подарък на Уил Смит. А то е - просто една буца лед. В Instagram Смит написа, че това е най-скапания промо подарък, който някога е получавал.