Със сигурност Рами Малек е един от най-щастливите хора в света. В рамките на няколко месеца той спечели няколко награди, сред които Златен глобус и Оскар за ролята си на Фреди Меркюри в "Бохемска рапсодия". 

Оскари 2019 и кои са големите победители

Оскари 2019 и кои са големите победители

Златна статуетка за...

Това автоматично означава, че интересът към него ще се увеличи, а той трябва внимателно да подбира филмите, в които ще участва. Според Collider, актьорът не си губи времето и е в напреднали разговори да вземе участие в следващия филм за Джеймс Бонд

Той ще трябва да изиграе злодея и сме сигурни, че подобна роля ще му отива. Филмът за Агент 007 се оказа доста проблематичен. Първо, много се спекулираше около това дали Даниел Крейг ще се завърне в ролята. 

Идрис Елба ли ще бъде новият Джеймс Бонд

Това ли е новият Джеймс Бонд

Елба, Идрис Елба и един туит подпалиха спекулациите

След това филмът изненадващо смени режисьора. Дани Бойл напусна, а малко след това мястото му беше заето от Кари Фукунага. 

Снимка 409613

Източник: GettyImages

Миналата седмица пък разбрахме, че премиерата на филма се измества, за да бъде пренаписан сценария. Изобщо доста проблеми, но се надяваме, че те няма да окажат влияние върху качеството. 

Джеймс Бонд, Bond 25, Shatterhand и защо изместиха премиерата на филма

Защо изместиха премиерата на Джеймс Бонд

Нови проблеми за филма

Още преди време тръгнаха слухове, че Рами Малек може да участва във филма, но официално предложение така и не беше направено заради ангажиментите на актьора към сериала Mr. Robot. Според сайта, обаче именно изместването на премиерата на Bond 25 е направило възможно Малек да участва.