След дълго отсъствие поради здравословни проблеми принцесата на Монако - Шарлийн, която е бивша южноафриканска олимпийска плувкиня, се върна в княжеството през март. Малко след това тя даде интервю за френския вестник Nice-Matin, в което обясни, че се чувства по-добре, но все още не се е възстановила напълно.

Принцеса Шарлийн и положителната ѝ проба за Covid-19

Нови здравословни проблеми за принцеса Шарлийн

Пред какво се изправя принцесата на Монако този път

В началото на юни пък стана ясно, че принцеса Шарлийн е изправена пред друго предизвикателство - положителна проба за Covid-19. Тогава дворецът на Монако потвърди, че Шарлийн има някои симптоми и е с коронвирус, като увериха, че здравословното ѝ състояние не е източник на безпокойство. 

По всичко личи, че принцесата се е възстановила и изглежда повече от добре. Доказателство за това са последните снимки на Шарлийн от светското събитие, на което присъства. 

Снимка 578453

Източник: GettyImages

Заедно със съпруга си принц Алберт тя беше на церемонията по откриването на 61-ия телевизионен фестивал в Монте Карло.

Правейки първото си публично излизане след толкова време, тя накара всички да говорят за нея с впечатляваща изумруденозелена рокля на Lanvin, която беше съчетала с невероятни бижута от Van Cleef & Arpels, отбелязват от People. 

Снимка 578452

Източник: GettyImages

Още миналата седмица принцеса Шарлийн съобщи за края на изолацията си от COVID, който прекара леко.

Снимка 578451

Източник: GettyImages

Тя застана без маска до принц Албер и дъщеря им принцеса Габриела на балкона на двореца, където те наблюдаваха годишното религиозно шествие на Християнския корпус.