Въпреки че и двамата отдавна са покойници, принцеса Даяна и Майкъл Джексън продължават да будят нашето любопитство, а подробности около животът им не спират да изскачат и до ден-днешен.

Имената на двамата рядко се свързваха приживе, но по-приближените до тях са били наясно, че имат едни по-специални взаимоотношения. Съпругата на принц Чарлз и Кралят на попа се запознават по време на неговото турне през 1988 г.

Съвсем скоро след тази първа среща Джексън прави щедро дарение за фондацията на принца на Уелс в размер на 300 хиляди паунда. Освен това, той подарява на синовете на Даяна Уилям и Хари кожени якета с надпис "BAD", направени по поръчка специално за тях. А това вече е един наистина безценен подарък, пише Express.

Тези разкрития излязоха на бял свят с премиерата на документалния филм за изпълнителя "Michael Jackson: Unmasked". През годините неведнъж се е коментирало, че Кралят на попа е имал по-специални отношения към принцеса Даяна, защото е бил влюбен в нея, но това е само в сферата на теориите.

Бивша прислужница на Майкъл Джексън с нови обвинения

Бивша прислужница на Майкъл Джексън с нови обвинения

Атаката срещу покойния музикант продължава

Сигурно е обаче, че двамата са си били взаимни фенове. За съжаление на целия свят, те си отидоха прекалено рано...