Хората казват, че по дрехите посрещат, а по ума изпращат. Но при известните личности понякога външният вид е единственото, което се отбелязва и оценява. Затова те винаги трябва да бъдат перфектни, което невинаги значи, че трябва току-що да са свалили етикетите от дрехите си. Е, поне за някои...

Звездите, които не се притесняват да носят една и съща дреха повече от веднъж, не са малко, но са малцинство на фона на всички останали. Затова е добре да им отделим дължимото внимание.

Принцеса Даяна

Всички погледи винаги са били вперени в Лейди Ди, а тя (или по-скоро екипът й) винаги е намирал ефектен начин, по който да преобрази един тоалет, с който вече е била на публично събитие. 

Снимка 420354

Източник: FAcebook / Marializa Olvido

Кейт Мидълтън

Тя е настоящата кралица на рециклирането на тоалети, и то не само в кралския двор. Много пъти сме я виждали с рокля или палто, които е носила преди месеци или години. А за нея в това няма нищо притеснително, особено ако са комбинирани с различни аксесоари. Все пак, подобни красиви дрехи е грехота да захвърлиш с лекота в гардероба...

Меган Маркъл

Взимайки пример от Кейт, и Меган на няколко пъти повтори тоалетите. За съжаление, не остана достатъчно дълго в кралския двор, за да видим дали това щеше да е обичайно повтарящо се действие, или просто инцидентно, но и с умисъл.

Снимка 470751

Източник: GettyImages

Ана Уинтър

Щом главният редактор на модната библия Vogue си позволява да слага една и съща рокля на две светски събития, и то в рамките на месец, значи това не е толкова голямо прегрешение, колкото се представя. 

Кейт Бланшет

През 2014 г. тя се появи на наградите Златен глобус с красива рокля на Armani Privé, а няколко месеца по-късно я разходи отново по червения килим на кинофестивала в Кан, като не пропусна да заяви колко е тъжно подобни произведения само да висят на закачалката в гардероба. Затова Бланшет често посяга към роклите, които има, вместо да си купува нови.

Снимка 482330

Източник: GettyImages

Кийра Найтли

Още една актриса, която си има любима рокля и си я носи колкото си пъти иска, без да се интересува от хорското мнение, пише Bright Side.

Тифани Хадиш

И тя си има любима рокля - бяла и дело на Alexander McQueen. А цената от 4000 долара и това, че и стои повече от добре, са достатъчни доводи да я облече цели четири пъти за звездни събития в рамките на две години. Истински рекорд...

Снимка 482341

Източник: GettyImages

Хоакин Финикс

Да, при мъжете ситуация може да е малко по-различна - може и никой да не разбере дали са с един и същи костюм. Затова повече известни господа се стремят да избират различни.

Сиа, Лейди Гага, Джерард Бълтър и звездите с редки заболявания

Звездите и редките им заболявания

Никой не е застрахован

Не и Финикс, който обра наградите за ролята си в "Жокера" все с един и същи костюм на Stella McCartney - но не какъв да е, а направен лично за него. Актьорът, който е веган, застава и зад идея за дълъг живот на дрехите.