Този месец и братът на Кейт Мидълтън направи заявка да влезе в отбора на сериозно обвързаните, предлагайки брак на приятелката си Ализе Тевенет.

Двамата са заедно отскоро, но явно любовта е подействала добре на Джеймс и - отново явно, е решил, че това е жената на живота му.

Малко преди новината за годежа на брата на Кейт дойде и тази за същото щастливо събитие, което се случи и на принцеса Беатрис. Година след като сестра й Йожени мина под венчилото, сега очакваме и нейната сватба с милионера Едуардо Моци.

Джеймс Мидълтън, Ализе Тевенет и годежът на брата на Кейт Мидълтъни за французойката

Задава ли се нова кралска сватба в Англия

Новини около братът на херцогинята на Кембридж

И тук е моментът да се запитаме какво е общото между Джеймс Мидълтън и принцеса Беатрис, освен че и двамата се стягат за сватба. Оказва се, че те са и близки приятели.

Преди дни двамата, всеки със своята половинка, присъстваха на премиерата на документалния филм The Elephant Queen в Лондон.

Двойната среща бе и първата официална поява на Джеймс и Ализе след обявяването на годежа им в социалните мрежи. Вероятно обаче няма да е последната, защото явно Джеймс има нови кралски дружки, пише Daily Mail.