Едно от признанията, които принц Хари направи в интервюто при Опра Уинфри, бе за разрива в отношенията със своя брат принц Уилям. Това не ни изненада особено, но в думите на по-малкия син на принцеса Даяна се открои голямо разочарование от този развой на събитията.

Принц Уилям и мнението му за решението на принц Хари и Меган Маркъл

Уилям е бесен на Хари и Меган

Не така, брат

Херцогът на Съсекс изрази надежда, че времето може да поправи нещата. Дни по-късно брат му призна, че двамата все още не са се чули. Е, очакваният телефонен разговор все пак се е провел, макар и с малко закъснение.

Принц Хари се е чул с принц Уилям и с баща им Чарлз, но близък до херцога и херцогинята на Съсекс сподели, че разговорът не е бил особено продуктивен. Все пак, той е поставил начало на една комуникация, която всички се надяват, че ще доведе до стопяване на ледовете.

Снимка 516186

Източник: GettyImages

Според източници от двореца, цитирани от Sunday Times, година след Мегзит принц Уилям вече е преминал през периода, в който е бил гневен на брат си, и сега той усеща липсата му по-силно от всякога.

Все пак, двамата живееха един до друг, имаха обща фондация, а и да не забравяме общото им минало и всички трудни моменти, през които са преминали. И сега, когато Хари го няма, херцогът на Кеймбридж усеща още по-голяма тежест върху своите плещи като един бъдещ крал на Великобритания.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и реакцията след думите на Меган Маркъл

Думите, които Уилям не може да прости

Няма връщане назад

Уилям не крие разочарованието си от развоя на събитията и също като брат си се надява, че с времето двамата ще могат да изгладят неразбирателствата и отново да имат една здрава връзка, макар и от доста голямо разстояние.