По традиция британският кралски двор отбелязва големите празници с нови снимки. И така, дни преди Коледа, при нас пристигат три невиждани досега фотографии на три семейства от кралската фамилия.

Това са малко по-специални снимки, защото ще бъдат използвани за коледните поздравителни картички, които ще се разпращат в следващите дни. Надали ще сме от щастливците, които ще ги получат по пощата, но поне имаме възможност да видим кадрите от тях.

Първият е на принц Уилям, Кейт Мидълтън и трите им деца. Той е правен преди няколко седмици, през есента, а мястото е двора на Anmer Hall - вила в Норфолк. Снимката е доста непринудена и показва съпрузите с друга светлина, далеч от бляскавите събития. А хлапетата са толкова пораснали!

Снимка 395408

Източник: Facebook / The Royal Family

Кадърът, който ще бъде върху поздравителната картичка на Хари и Меган, е от тяхната сватба през май тази година. На него виждаме младоженците в гръб, прегърнати и вперили поглед в празничната заря след приема във Frogmore House. Снимката е черно-бяла, но и така излъчва много емоция.

Снимка 395406

Източник: Facebook / The Royal Family

Третата фотография е на принц Чарлз и Камила Паркър и видимо е част от фотосесията, направена по повод юбилея на сина на кралица Елизабет Втора. Но това е първият кадър, на който е само със съпругата си, седнали на пейка в двора на Clarence House.

Принц Уилям, Кейт Миъдлтън и една шега

Как принц Уилям се пошегува с Кейт Мидълтън

Много са сладки тези двамата

Между тези три, на пръв поглед, различни снимки има нещо общо и то не е само фактът, че ще се използват за поздравителни картички. С тях се изобразяват трите събития, които белязаха кралския двор през изминалата 2018 г. - раждането на принц Луис, сватбата на Хари и Меган и юбилеят на принц Чарлз.