След безбройните обвинения, че обичат да разхищават парите на данъкоплатците, принц Хари и Меган Маркъл се опитаха да потушат критиките към себе си, появявайки се с малък пъб в Бъркшир, където похапнаха за 15 паунда на човек.

И тъкмо ни стана някак приятно, че и кралските особи могат да водят напълно обикновен живот, когато идва поредното напомняне, че вероятно всичко е по-скоро ПР трик. А принц Уилям и Кейт Мидълтън отново са тези, от които херцогът и херцогинята на Съсекс взимат пример.

Преди дни Уилям и Кейт отидоха на гости на родителите на Мидълтън, които имат луксозно имение в Бъкълбъри, Бъркшир, оценявано на близо пет милиона паунда. И винаги когато са там, което се случва поне няколко пъти в годината, има едно място, което задължително посещават.

Това е пъбът Old Boot Inn, в който кралското семейство обича да обядва заедно с децата си и с родителите на херцогинята. И този път не са направили изключение от неписаното правило, пише The Sun.

Заведението се намира много близо до родния дом на Кейт, а неговият собственик дори е бил поканен на сватбата й с принц Уилям. Всички в малкото градче се радват на известните си гости, въпреки че посещението им внася лек смут в иначе спокойния им начин на живот.

Снимка 432676

Източник: GettyImages

Това се дължи на факта, че Уилям и Кейт винаги са придружавани от охрана от кралския двор, заради която никога не могат да се почувстват като обикновени хора. Дори когато се слеят с местните за един евтин обяд.

Явно идеята да покажат, че знаят и 2 и 200 се е понравила на Хари и Меган. Затова и двамата решиха също да покажат на всички, че похапването в малък, местен пъб не е под кралското им ниво.

Принц Хари, Меган Маркъл и евтината им вечеря за 15 паунда

Вечерята на Хари и Меган за 15 паунда

Знаят и 2, и 200

Може би им липсва доза оригиналност, а може би просто вървят по добре утъпкания от Уилям и Кейт път, който видимо е дал положителен ефект върху имиджа им.