Последните седмици бяха доста натоварени за принц Уилям и Кейт Мидълтън. Редица ангажименти предшестваха традиционната им лятна ваканция, на която са дали начало след края на турнира Уимбълдън, когато бе и последната поява на херцогинята на Кеймбридж.

Кралската двойка ще ни лиши от присъствието си вероятно за около месец. За разлика от много други любими звездни двойки, Уилям и Кейт не харчат големи суми за луксозни ваканции, а предпочитат да си почиват на село - в кралското имение в Сандрингам.

Именно там херцогът, херцогинята и трите им деца прекарват по-голямата част от лятната си ваканция - далеч от Кенсингтън и любопитните погледи. В началото на следващата седмица семейството има и повод за празнуване - рожденият ден на принц Джордж, който става на шест на 22 юли.

Снимка 424210

Източник: Twitter / Kensington Palace

Миналата година те посрещнаха празника в компанията на семейството на Кейт, а за тази година все още не знаем какви са плановете. Знаем със сигурност обаче, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще отскочат и до имението Балморал, където кралицата и принц Филип прекарват два месеца през лятото, пише Observer.

Именно там се говори, че ще се състои и празненството-изненада за рождения ден на Меган Маркъл на 4 август. Така че нищо чудно визитата на Уилям и Кейт да съвпадне именно с този празничен повод.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и скритите послания на кръщенето на Арчи

Уилям и Кейт не искаха да са на кръщенето на Арчи

Ето какво ги издаде

А Шарлот, Джордж и Луис определено са за завиждане. Трите хлапета, родени с кралски титли, се радват на безгрижни лета, изпълнени с много игри на открито и много пълноценно време, прекарано с родителите им. В имението Мидълтън се чувства като у дома си, готви, отваря сама вратата и с Уилям и децата им живеят като едно най-обикновено семейство.