Принц Уилям може да е женен от години, но все още хваща женското око. Може да не е най-секси представителят на кралския двор, който знаем, но пак си има обожателки. Нищо че гонят 60-те.

Вчера, 7 ноември, в Бъкингамския дворец се проведе церемония, на която актрисата Ема Томпсън и още няколко нейни колеги получиха признания от кралския двор за постиженията си в сферата на културата.

Снимка 388129

Източник: GettyImages

Но за Ема сякаш по-голямата чест бе не медалът, а възможността да се срещне отблизо с принц Уилям. Тя се оказа голяма негова фенка и въобще не се опита да скрие този факт. Дори напротив - накара съпруга на Кейт Мидълтън да се изчерви.

Томпсън с усмивка поясни, че познава принца от хлапе и винаги го е харесвала. А после - къде на шега, къде не, му зададе риторичен въпрос.

Снимка 388130

Източник: Instagram / House of Windso

"Не мога да те целуна, нали?" А Уилям отговори смутено: "Не, недей."

Малко сконфузна ситуация, но актрисата се опита да обясни поведението си.

Тя знае, че трябва да се държи по-делово, но просто не се е сдържала, защото Уилям изглежда толкова добре и се справя страхотно със задълженията.

Кейт Мидълтън, принц Уилям и едно обещание

Ултиматумът на Кейт Мидълтън към принц Уилям

И защо херцогинята е повече от Меган Маркъл

След като изчетка до блясък самочувствието му, Уилям се опита да сложи край на неловкия разговор, заявявайки, че днес важният е не той, а актрисата и останалите отличени, пише Daily Mail.