Кейт Мидълтън все още държи първенството за най-влиятелна кралска особа по отношение на визия и стил, въпреки че във врата й все по-усилено диша Меган Маркъл. Но между тях има една важна разлика, която никой тоалет и никоя класация не може да размие.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж сключиха брак преди осем години. Дали имат предбрачен договор не е абсолютно ясно на обществото. Но благодарение на документалния филм Kate Middleton: Working Class to Windsor разбрахме за една неписана договорка между съпрузите, която идва още с годежа.

Снимка 386717

Източник: GettyImages

Когато Уилям предлага на Кейт, тя му поставя ясен ултиматум - да не й се налага да загърбва семейството си заради новата си роля на херцогиня. Мидълтън има силна връзка с родителите, брат си и сестра си и не иска да я поставя на карта, дори и залогът да е брак с принц.

А този същият принц обещава, че семейството на Мидълтън ще е винаги до нея, както и тя до тях. И така и се случва вече осем години, пише Express.

Като започнем със сестра й Пипа в ролята на шаферка на сватбата и продължим с много други събития и ситуации, в които семейството на Кейт остава далеч от светлините на прожекторите, но близо до нея.

Кейт Мидълтън и майка й Каръл - като две капки вода

Кейт Мидълтън и майка й Каръл - като две капки вода

Коя от коя си "краде" вдъхновение

Канени са там, където роднините на Меган Маркъл надали някога ще бъдат. Така Мидълтън има доста силна подкрепа от две страни и се превръща в прецедент за кралския двор.