Покрай Мегзит принц Хари и Меган Маркъл отново станаха най-коментираните личности в света. И затова те са обект на интерес не само от страна на медиите, но и oт личности, които искат да трупат внимание и дивиденти на техен гръб.

Така херцогът на Съсекс стана жертва на руските YouTube звезди Алексей Столяров и Владимир Кузнецов. Преди време двамата успяха да преметнат и Елтън Джон, Борис Джонсън и Реджеп Ердоган, но този път ударът им е точно в целта.

Те проведоха телефонен разговор с принц Хари, представяйки се за Грета Тунберг и нейния баща Сванте. А тази тяхна лъжа успя да развърже езика на рижавия внук на кралицата.

Снимка 471175

Източник: Facebook / Mohamad Solymani

Така той си призна, че е взел решението да напусне кралския двор най-вече за да защити сина си. "Понякога правилното решение не е най-лесното." Смята също така, че много хора по света биха приели и уважили това негово решение, защото също са на мнение, че семейството е на първо място.

По думите му, двамата с Меган са напълно отдалечени от голямата част на кралското семейство. А новият им живот в Канада е "много по-добър" от този като пълноправни членове на кралския двор.

Снимка 471177

Източник: GettyImages

Херцогът на Съсекс продължава с откровенията, признавайки, че десетгодишната му военна служба го е направила много по-нормален човек, отколкото неговото семейство си представя. 

Извън кралските теми, принц Хари не пощади и Доналд Тръмп и останалите "болни" световни лидери, които продължават да се возят с частните си самолети, докато уж се борят за климатични промени. Според него, ръцете на американския президент са изцапани с кръв, а британската политическа система е тотално "счупена", пише The Sun.

Принц Хари, Меган Маркъл и непоказваните снимки от един от последните им кралски ангажименти

Когато Хари и Меган са истински щастливи

Такива, каквито ще ги виждаме все по-често

Херцогът на Съсекс не се усъмни с кого говори дори когато фалшивата Грета започна да му говори за уреден брак с малкия принц Джордж и за това, че пингвините трябва да се преместят на Южния полюс.