В последните седмици принц Хари и Меган Маркъл на няколко пъти бяха засичани от фотографи по улиците на Монтесито, Калифорния, където се намира новият им дом. А покрай онлайн изявите си двамата ни дават малко повече яснота как протичат дните им днес.

Според източници, цитирани от People, херцогът и херцогинята са изключително щастливи от смяната на местоживеенето си, защото сега, в Санта Барбара, могат да се разхождат почти необезпокоявани и дори да излизат на непринудени, романтични срещи. Нещо, което би им било невъзможно в Лондон например.

Освен само двамата, докато малкият Арчи е поверен на грижите на баба Дория, Хари и Меган от време на време се събират със своите звездни приятели не само у дома, но и в няколко любими заведения, които им гарантират дискретност.

Въпреки тази възможност, от която не пропускат да се възползват, съпрузите най-много обичат да са в компанията на своя син. Тримата прекарват много време навън, в игри, като са истински щастливи, че имат тази възможност.

Наскоро принц Хари заяви, че иска да даде на Арчи детството, което той не е имал, очевидно визирайки именно тази свобода и безгрижност, далеч от кралския протокол. "Нашето малко момче е най-важният ни приоритет", категорични са и двамата с Меган.

Меган Маркъл, социалните мрежи и мнението на херцогинята на Съсекс за тях

Защо Меган изчезна от социалните мрежи

Рязка смяна в курса

В последното си интервю Маркъл пък призна за големия плюс от пандемията и самоизолацията за тях - цялото време, прекарано у дома, благодарение на което са имали възможността да гледат как Арчи израства пред очите им ден след ден. Нещо, което при други условия надали би било възможно, защото и ангажиментите на херцога и херцогинята нямаше да го позволят.