Минаха осем дни от раждането на сина на принц Хари и Меган Маркъл, а тези, които са имали честта да го видят на живо, се броят на пръстите на едната ръка. Бебе Арчи проплака в присъствието на баща си и баба си, а два дни по-късно бе представен на кралица Елизабет Втора и съпруга й принц Филип.

Оказва се обаче, че те са единствените членове на британското кралско семейство, които вече са се запознали с най-новото попълнение в двореца. За разлика от тях, роднините на покойната принцеса Даяна са имали тази възможност скоро след кралицата.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън се очаква да се запознаят с малкия Арчи днес, 14 май. Повече подробности за посещението във Frogmore Cottage не се съобщава. По непотвърдена информация, принц Чарлз и Камила Паркър ще изчакат още ден-два преди да видят с очите си четвъртия си внук.

Причината досега нито дядото, нито чичото и лелята на Арчи да не са го виждали, са ангажиментите на Уилям и Кейт, както и на Камила и Чарлз. А през уикенда, когато се отбелязваше Деня на майката, Меган изрично е предупредила, че иска да бъде само в компанията на сина си, съпруга си и майка си, пише Harper's Bazaar.

Принц Хари, Меган Маркъл, синът им Арчи и защо татко му го държеше на първите общи снимки

Защо Хари, а не Меган, държеше бебето на първите общи снимки

Скрити послания

Така втората седмица живот на новородения Арчи също се очертава напрегната откъм ангажименти. Вероятно срещата му с първите му братовчеди ще бъде отложена с още няколко дни, защото Маркъл и Хари искат да прекарат колкото се може повече време само тримата.