Преди около месец се заговори, че принц Хари и Меган Маркъл се стягат за пътуване до Африка, където да продължат хуманитарното дело на принцеса Даяна.

Континентът има сантиментална стойност за младото семейство, защото там са преживели едни от най-запомнящите се мигове в началото на връзката си. Сега обаче ще се завърнат в ролята на херцог и херцогиня, които имат силата и желанието да помагат.

От кралския двор официално потвърдиха пътуването на Хари и Меган до Африка. То ще се осъществи през есента, все още не се дава допълнителна информация за неговата продължителност, но вероятно ще е в рамките на около седмица.

Снимка 422269

Източник: Facebook / The Royal Family

Имайки предвид обаче факта, че синът им Арчи ще е на около половин година тогава, вероятността да не го вземат със себе си е доста голяма. Дълъг полет, високи температури, риск от различни заболявания - определено не е подходяща среда за малкия кралския наследник, пише The Sun.

Принц Хари, Меган Маркъл и с какво вбесиха британците

Как принц Хари и Меган Маркъл вбесиха британците

От любовта до омразата има само една крачка

Дали Хари и Меган ще оставят бебе Арчи на грижите на доверени детегледачки, ще разберем след няколко месеца. Няма съмнение обаче, че посещението им в Африка ще има положителен ефект върху местната икономика.