Остават едва два дни до началото на официалните празненства по случай 70-та годишнина на кралица Елизабет II на британския престол. А за почитателите на кралското семейство едно от най-вълнуващите неща ще е да видят принц Хари и Меган Маркъл отново на английска земя.

Принц Хари, Меган Маркъл и участието им в платинения юбилей на кралица Елизабет

Последното решение на кралицата за Хари и Меган

Каква ще бъде ролята им за платинения й юбилей

Много са въпросите, които съпровождат пристигането на херцозите на Съсекс у дома.

На кои от официалните събития ще присъстват Меган и Хари? Ще бъде ли по някакъв начин отбелязан първият рожден ден на дъщеря им Лилибет, който се пада в събота на 4 юни? Ще присъства ли кралицата на празника на правнучката си, ако такъв има?

Снимка 570726

Източник: GettyImages

И, разбира се, какви отношения ще демонстрират двете най-интригуващи двойки - принц Уилям и Кейт Мидълтън, и принц Хари и Меган Маркъл, помежду си? Според Guardian редица медии вече са наели четци по устните, както и психолози, които да анализират жестовете и невербалната комуникация между тях.

Снимка 537322

Източник: GettyImages

За много от феновете на монархията пристигането на херцозите Съсекс във Великобритания е шанс за подобряване на отношенията в кралското семейство. Шанс отново да го видят толкова идилично, колкото и... преди появата на Меган Маркъл в него.

Снимка 570502

Източник: GettyImages

Появиха се дори съмнения, че завръщането на Хари и Меган ще отклони вниманието от основния повод на тържествата - Платинения юбилей на Елизабет. Кралският коментатор Омид Скоби е на друго мнение. "Честно казано ми се струва обидно някой да смята, че кралицата може да бъде засенчена. Нейно величество успешно е в центъра на събитията вече седемдесет години. Мисля, че ще се справи и с това."