В първите дни на юни принц Хари и Mеган Маркъл станаха родители за втори път. Сега те имат син и дъщеря и щастието им е пълно, а семейството им доби завършения вид, за който винаги са си мечтали.

Меган Маркъл, Harry and William: What Went Wrong и първите впечатления в кралския двор от херцогинята на Съсекс

Когато Меган направи лошо първо впечатление

Още признания срещу съпругата на принц Хари

Херцогът и херцогинята на Съсекс неведнъж са казвали, че искат да имат две деца и вече изпълниха плана си. А с това свое семейно планиране си спечелиха и една необичайна награда.

Благотворителната организация Population Matters награди Хари и Меган за "просветеното решение" да имат само две деца, с което намаляват въздействието си върху околната среда.

Снимка 516641

Източник: GettyImages

Британската организация е известна с това, че популяризира идеята за устойчиво население. За нея херцогът и херцогинята на Съсекс са модел за подражание на други семейства, предава Evening Standart.

Освен тях, специалната награда на Population Matters по случай Световния ден на населението на ООН, отбелязван на 11 юли, получиха още девет двойки.

Принц Уилям, Меган Маркъл обвиненията на херцога на Кеймбридж към съпругата на принц Хари

Тежките думи на Уилям за Меган

Какво го е вбесило най-много

Самият принц Хари още през 2019 г. заяви подкрепата си за идеята, че е по-добре да има по-малко деца в името на планетата и нейното бъдеще - за да имат всички равни условия.