Покрай новината за крайното решение на принц Хари и Меган Маркъл да скъсат всички отношения с кралския двор стана ясно и че двамата са дали своето първо съвместно и доста обширно интервю след Мегзит.

Принц Хари, Меган Маркъл и потвърждението за окончателната раздяла с кралския двор

Хари и Меган официално скъсаха с кралския двор

Когато ядосаш кралицата, така става

Разговора с Опра Уинфри ще видим скоро, на 7 март, и се очаква в него да има признания и разкрития, които отново ще ядосат кралицата и останалите членове на семейството.

Дни след обявяването на така чаканото интервю разбираме, че Елизабет Втора също ще се появи в национален ефир в деня, в който ще се излъчи интервюто на Хари и Меган. Подобни изяви за нея са рядкост, а този път официалният повод е Денят на Общността (Commonwealth Day), който се отбелязва в началото на март.

Снимка 483151

Източник: GettyImages

Тази година за пръв път от цял век заради пандемията няма да се състои традиционната служба в Уестминстърското абатство. Миналата година именно тя бе последният официален ангажимент на Хари и Меган като пълноправни членове на кралския двор.

В специалното предаване освен кралицата се очаква да вземат участие и принцовете Чарлз и Уилям, както и техните съпруги Камила Паркър и Кейт Мидълтън. То със сигурност ще бъде гледано от милиони, които ще очакват и няколко часа по-късно да разберат какво имат да им кажат отцепилите се херцог и херцогинята на Съсекс, предава Guardian.

Принц Уилям и мнението му за решението на принц Хари и Меган Маркъл

Уилям е бесен на Хари и Меган

Не така, брат

От кралски двор поясняват, че решението службата за Деня на общността да бъде заменена с предварително записано телевизионно предаване е взето преди да стане ясно, че в същия ден ще се излъчи интервюто на Хари и Меган. Така че, ако някой иска да прави напук на другия, това очевидно са съпрузите.