Когато пристигнаха в САЩ през 2020 г., Хари и Меган бяха посрещнати като... кралски особи. Настаниха се в дом в Калифорния, намериха си и звезди приятели като Опра Уинфри, и Елън Дедженерис.

Принц Хари, Меган Маркъл, доходите им и от какво печелят херцозите на Съсекс

Какви са доходите на Хари и Меган

От какво печелят двамата

Любовта и одобрението към тях обаче спаднаха драстично в края на миналата и началото на тази година. За това допринесе очернящата им кампания по отношение на кралското семейство, която херцозите на Съсекс "поведоха" с Netflix риалитито си, както и с автобиографията на Хари.

Ето няколко конкретни знака, че Америка вече не обича толкова Меган и Хари според Express.

Снимка 609706

Източник: GettyImages

Спаднала популярност

Според на Redfield & Wilton за списание Newsweek, популярността на Хари е спаднала с 45 пункта след излизането на Spare, а тази на Меган - с 36 пункта.

Сатирата в "Саут Парк"

До преди няколко месеца никой не би очаквал принцът и Меган да се превърнат в герои на популярния анимиран сериал. Но ето че те не просто се появиха там, но и бяха обект на присмех от създателите му.

Принц Хари, Меган Маркъл, "Саут Парк" и епизодът, посветен на двойката

Подигравките, които отнесоха Хари и Меган

Принцът и съпругата му като анимационни герои

Крис Рок се присмя на Меган

Комикът коментира Маркъл в предаването си за Netflix Selective Outrage. Според него твърденията, че член на кралското семейство я е обидил на расова основа, е глупост и Меган просто си връща на "проклети роднини".

Ребъл Уилсън също не я харесва

"Меган не е толкова готина", са точните думи на актрисата, която има възможността да се запознае с херцозите на Съсекс през общи приятели. Уилсън все пак отчасти защитава държанието на Маркъл с обяснението, че майка й просто й е задавала прекалено много въпроси при срещата им.

Снимка 609642

Източник: GettyImages

Не ги канят никъде

Хари и Меган не бяха сред гостите на рождения ден на Опра Уинфри този януари. А уж са приятели... Двамата не бяха поканени и на церемонията по връчването на Оскарите, нито пък на партито преди наградите БАФТА.

Saturday Night Live също им се подигра

Едно от най-популярните вечерни предавания в САЩ не скри отношението си към двойката. Комикът Майкъл Че заяви, че херцогинята все пак е поканена на коронацията на крал Чарлз. Срещу 19 паунда на час - и показа шарж на Меган, облечена като камериерка.