Принц Хари и Меган Маркъл могат да си отдъхнат - децата им Арчи и Лилибет най-после официално са принц и принцеса. Титлите им се полагаха от момента, в който дядо им Чарлз стана крал, но на официалния сайт на кралското семейство промяната беше направена едва на 8 март.

Принц Хари, Меган Маркъл и новината за кръщенето на Лилибет

Хари и Меган - отново пренебрегнати

Защо семейството на принца не присъства на кръщенето на Лилибет

Херцозите на Съсекс обаче продължават да са неработещи членове на семейството и като такива не им се полага издръжка. Вместо това те осигуряват доходите си с различни комерсиални ангажименти.

Двамата са основатели и собственици на Archewell Productions - медийна компания, която създава различни по род продукции. В момента тя има договор с Netflix, където излезе и риалити сериалът им Harry & Meghan.

Снимка 609642

Източник: GettyImages

Издаването на книги е друг начин, по който Меган и Хари осигуряват прехраната си. На 10 януари излезе автобиографията му Spare, която се превърна в своеобразен рекордьор по продажби на нехудожествена литература.

Снимка 609641

Източник: GettyImages

През 2021 г. Меган пък издаде детската книжка The Bench. Към сумите от продажбата на книгите им може да добавим и позицията на Хари в калифорнийската фирма за коучинг и психическо здраве BetterUp, пишат от ВВС.